מתכון קליל שאת מידת הקלוריות קובעים במקום, לפי רגשות האשמה
לוקחים חצילים:
במקרה שלנו זה חצילונים. כנראה לא דישנו מספיק כי החציל הכי גדול שלנו היה בגודל 15 ס"מ בערך 🙂
פורסים אותם לפרוסות בעובי של ס"מ.
מורחים בשמן זית.
מפזרים מלמעלה תבלינים (אנחנו השתמשנו במלח, תימין ואורגנו)
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מכניסים לתנור 10 דקות.
מוציאים, הופכים, אם רוצים מורחים עוד שמן זית, מפזרים עוד תבלינים.
מניחים חתיכת גבינה צהובה/קממבר/ברי מעל כל פרוסת חציל (או לא מניחים).
מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
יוצא פריך וטעים 🙂
אוכלים ונהנים.
הנה הניסיון הראשון שלנו:
יצא שומני להפליא, אבל טעים. בפעמים הבאות השתמשנו בפחות שמן זית ובפחות גבינה צהובה.
מאוד טעים עם כל סוגי הגבינה הלבנה. פשוט לטבול ולאכול 🙂