פאי לימון לימוני להפליא – נסיונות עם מתכונים מהרשת

אני מתחילה להתמכר בצורה דיי רצינית PInterest. לא רק שזה נוח כתחליף למועדפים אלא שזה גם ממכר לגלישה. כל לחיצה פותחת עולם חדש של רעיונות, וכמו שנאמר, תמונה אחת שווה אלף מילים אז מה הפלא שכל כך קשה להתנתק מזה?

בכל מקרה, לא בשביל זה אני כותבת את הרשומה. בעקבות שיטות מקרי לחלוטין ב PInterest (חיפשתי משהו על סריגה) הגעתי לתמונות של כמה מתכונים, ואז עוד כמה, ואז. החלטתי שמספיק לאכול עם העיניים וכדאי גם לנסות משהו מהם

http://pinterest.com/pin/112097478195171694/

***

תרגום המתכון:

בצק

כוס וחצי קמח

1/3 כוס סוכר

1/4 כפית מלח

1 כף גרידת לימון

1/2 כוס חמאה בטמפ' החדר

 

מילוי

4 ביצים גדולות

כוס ושליש סוכר

כוס מיץ לימון סחוט טרי ומסונן

 

הכנה

חממו תנור ל 180 מעלות. רפדו תבנית 9X9 אינץ בנייר אלומיניום (השתמשנו בפירקס בינוני בלי האלומיניום).

הכינו את הבצק. בקערה גדולה ערבבו קמח, סוכר, מלח וגרידת לימון. חתכו את החמאה לגושים והוסיפו לתערובת. ערבבו בעזרת מערבל במהירות נמוכה עד שהתערובת יוצרת פירורים זהובים. שפכו לתבנית והדקו (בעזרת אצבעות או כף) למשטח אחיד.

אפו ל 16-19 דקות, עד להשחמה קלה של הקצוות.

 

בזמן שהבצק נאפה, הכינו את המילוי

ערבבו ביחד את כל חומרי המילוי בקערה גדולה. כאשר הבצק יוצא מהתנור, והוא עדיין חם, שפכו עליו את תערובת המילוי. אפו במשך כ 20 דקות, או עד שהמילוי מתקבע ולא רועד אם מנערים בעדינות את התבנית.

תנו לו להתקרר במלואו לפני חיתוך.

פזרו אבקת סוכר מלמעלה לפני הגשה.

 

COPYRIGHT © 2012 BAKING BITES

 

הנא התוצאה שלנו:

טעים ונהדר לאוהבי לימונים 🙂

 

 

אהבתם? תשתפו הלאה :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *