המתכון לקוח מהבלוג המצויין של פיית העוגיות.
וקישור ישיר למתכון:
https://the-cookie-fairy.blogspot.co.il/2011/11/blog-post_9904.html
ההכנה קצת מורכבת אבל לא באמת קשה והתוצאה תענוג
הוכן אל תוך הלילה, מהתחלה עד הסוף, על ידי בעלי המוכשר
***
מתחילים, מנסים לאלתר אמבט בן מארי מהחומרים שיש בבית.
ועל האש:
ובפעולה:
והתוצאה הסופית:
אמא, לחתוך?
ובמבחן הטעימה:
יאם! טעים!
***
העוגה לא סטטית אלא משתנה וצוברת טעם ככל שהבצק הפריך סופג את השמנת.
מאוד ממלאה ומאוד טעימה,
אולי רק נשים מעט פחות סוכר בפעם הבאה.
ממליצה לנסות 🙂
ריז'יק היא אחת העוגות הכי מבוקשות אצלנו 🙂