מביאה לכאן כדי לא לחפש שוב ושוב בגוגל. מצחיק, אבל רק עכשיו שמתי לב שהמתכון הוא משלנו, מתוך הפרדס.
אנחנו מכינים אותם עם ליקר דובדבנים. מאוד אוהבת את נגיעת האלכוהול בכדורים, ממש משדרג את הטעם.
ולמקרה שהבלוג ההוא יעלם יום אחד, לוקחת לכאן את המרכיבים:
500 גר ביסקוויטים פתי-בר, מרביצים להם במערוך עד שהם מתרסקים לפירורים קטנים
שמים בסיר :
כוס סוכר
כוס שוקולית
חצי כוס חלב
2 שקיות של סוכר וניל
רבע כוס ברנדי/ ליקר וכו'
מבשלים עד לרתיחה ועד שכל החומרים נמסים היטב
מכבים את האש ומוסיפים 100 גרם חמאה, מערבבים עד שהיא נמסה.
מערבבים את התערובת, ואז מוזגים אותה על הביסקוויטים
מערבבים טוב
עושים כדורים קטנים, כדאי בידיים רטובות (או שאפשר להכין גם נקניק שוקולד)
אפשר בשלב זה לגלגל אותם במשהו (קוקוס, סוכריות וכו')
שמים במקרר לכמה שעות
אוכלים 🙂