ההמגלובין שלי עדיין בקרשים (9.7), וזה אחרי חודש וחצי של 3 כדורי פריפול ליום.
מכיוון שאני מסיימת שבוע 34, הרופאה שלחה אותי דחוף להתיעצות עם המטולוג.
הבחור סירב בתוקף לתת לי עירוי ברזל (ואולי טוב שכך) ובמקום זאת שכנע אותי להשתדרג לאיזה כדור ברזל עם ריכוז מפלצתי.
היתרון, יש סיכוי שההמגלובין יספיק לטפס בזמן.
החסרון… נו, אתן יודעות מה הכדורים האלו עושים.
אז המליצו לי על סלק.
סלק הוא לא מוצר שנכנס אלינו הביתה. לא כי אני לא אוהבת אותו אלא כי אני לא ממש בטוחה מה עושים איתו אם הוא לא מגיע אלי כסלט.
הלכתי, קניתי סלק מבושל.
אכלתי עם קצת מלח.
אכיל.
בנות, צריכה ממכן עזרה.
א. איך מבשלים את החיה הזאת
ב. איך מכינים סלט קל וטעים מסלק?
כן, אני יודעת שאם אני אגגל "סלט סלק" אני אקבל רשימה בלתי נגמרת של מתכונים,
אבל קיוויתי למשהו יותר אישי וביתי
אז, יש המלצות?
ואחרי שהעירו לי שזה בכלל לא סלק אלא צנון 🙂
וההדרכה:
http://www.cutoutandkeep.net/projects/beets
וקישור למתכונים שנתנו לי בבלוג המקורי בתפוז,
מי יודע, אולי אצטרך את זה בהריון הבא 🙂
http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/2151599